Historia är intressant och det är också de många uppfinningar som har bidragit till dess utveckling. TV:n, telefonen, hjulet och ångmotorn är bara några exempel på avgörande uppfinningar som har gett upphov till andra innovationer som bilen, flyget m.m.

Men varje år hittar smarta och tålmodiga individer på ytterligare saker som blir mer eller mindre revolutionerande. Några av alla dessa uppfinningar har också ett roligt eller intressant förflutet.

Mer om dessa kan du läsa här, på vår hemsida som är tillägnad alla världens uppfinningar och smarta lösningar och intelligenta personer som utvecklar små idéer till verkliga ting.

Varför inte ögna igenom artikeln om de senaste innovationerna på den ekologiska och miljövänliga marknaden och läsa om hur man gör kläder av mjölk? Eller läsa om hur kondomen uppstod och vad man använde förr i tiden för att skydda sig innan gummit kom.

Visste du att polkagrisarnas moder var en utfattig änka eller att telefonen faktiskt uppfanns av en italienare som gick på socialbidrag, istället för Alexander Graham Bell som man kunde trott?

Här på vår sajt har vi samlat skojig information om några uppfinningar och deras historia, oavsett om det gäller nya idéer som selfiepinnen eller en världsomvälvande uppfinning som tv-apparaten som är ett resultatet av en mängd andra kluriga uppfinningar.

En lite annorlunda hemsida som kan ge trevlig läsning och göra dig klokare, vare sig du kom hit av en slump eller klickade dig hit med flit. Så spärra upp ögonen och läs igenom våra artiklar. Kanske finns det saker du redan visste om, men vi kan garantera dig en smula förvåning vid åtminstone några tillfällen.